HRVATSKA UDRUGA POSLODAVACA JE OBJAVILA NAGRADNI NATJEČAJ ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA

02/04/2019

U 2019. godini Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) nastavlja poticati i promovirati poduzetništvo te je stoga ponovno raspisala nagradni natječaj namijenjen učenicima srednjih škola u Republici Hrvatskoj. HUP se želi usmjeriti prema mladima u srednjim školama kako bi se potaknulo škole, nastavnike i učenike na pokretanje poduzetničkih inicijativa. Na taj način veći broj mladih ljudi može se usmjeriti prema poduzetništvu te se istodobno među njima, a posredno i među njihovim roditeljima te unutar njihovih lokalnih zajednica gradi pozitivna percepcija poduzetništva i poduzetnika.

Cilj je promovirati poduzetništvo među mladima kroz organizaciju natječaja kojim bi se nagradilo 25 poduzetničkih inicijativa/projekata srednjih škola. Natječaj se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske uz partnerstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.

Projekte će ocjenjivati stručni žiri HUP-a koji će ocjenjivati prijavljene projekte s obzirom na samu poduzetničku ideju, ciljeve, doseg tržišta, te mogućnost za uspjeh i daljnji razvoj projekta.

Obrasce za prijavu natječaja šaljite u razdoblju od 4. ožujka do 15. travnja 2019. na mail: poduzetnici-buducnosti@hup.hr.

Link na ovogodišnji nagradni natječaj na kojem možete preuzeti obrazac za prijavu i pročitati detalje natječaja je: https://www.hup.hr/nagradni-natjecaj-hup-a-promocija-poduzetnistva-u-srednjim-skolama.aspx