Poziv na 8. Forum EU Strategije za dunavsku regiju (EUSDR)

03/06/2019

Rumunjsko predsjedništvo EU Strategije za dunavsku regiju (EUSDR) objavilo je poziv za registraciju sudionika na 8. Godišnjem forumu EUSAIR koji će se održati 27. i 28. lipnja 2019. u Bukureštu, Rumunjska.

Ovogodišnji Forum pod motom “Building cohesion for a shared prosperity in the Danube Region”, kao glavne teme će imati konkurentnost, povezanost i regionalnu mobilnost, te mogućnostima stvaranje sinergija koje mogu rezultirati boljim uključivanjem EUSDR-a u buduće programe i politike EU-a.

Sudionici će također imati priliku na panelima razgovarati i o drugim temama u svezi budućnosti Dunavske strategije.

Forum okuplja značajan broj visokih dužnosnika iz svih zemalja članica Strategije, predstavnike EK kao i predstavnike regionalnih i lokalnih zajednica, privatnog sektora, znanstvene zajednice i civilnog društva.

Prijave za sudjelovanje na forumu je moguće izvršiti preko poveznice: http://suerd.gov.ro/en/, gdje možete pronaći i sve aktualne informacije o Forumu.

Isto tako, 26. lipnja 2019., dan uoči početka Foruma, održava se 6. Danube participation day, a zainteresirani registracijski obrazac nalazi se u prilogu vijesti.

PRILOG:

Registration 6DPD
6.Danube participation day