Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

JAVNI POZIV JAVNOPRAVNIM TIJELIMA S PODRUČJA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE ZA PRUŽANJE SAVJETODAVNE PODRŠKE ZA PRIPREMU I PROVEDBU PROJEKATA U 2020. GODINI IZ NACIONALNIH I REGIONALNIH IZVORA

JAVNI POZIV
Republika Hrvatska
29.01.2020.

Tekst natječaja

U skladu s člankom 25. Zakona o regionalnom razvoju NN 147/2014 i članka 30. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske NN 123/17, NN 118/2018 javna ustanova Zagorska razvojna agencija dana 29.01.2020. godine objavljuje

JAVNI POZIV

javnopravnim tijelima s područja Krapinsko-zagorske županije

za pružanje savjetodavne podrške za pripremu i provedbu projekata

u 2020. godini iz nacionalnih i regionalnih izvora

Predmet Javnog poziva je podnošenje prijava za savjetodavnu podršku za pripremu i provedbu razvojnih projekata javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Krapinsko-zagorske županije.

Cilj Javnog poziva je pružanje savjetodavne podrške javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Krapinsko-zagorske županije, za pripremu i provedbu projekata od interesa za društveni i gospodarski razvoj Krapinsko-zagorske županije, kao i zajedničkih razvojnih projekata od interesa za razvoj više županija, a koje će Zagorska razvojna agencija pružati temeljem Zakona o regionalnom razvoju kao akreditirani regionalni koordinator.

Prihvatljivi korisnici za pružanje savjetodavne podrške za pripremu i provedbu projekata su javnopravna tijela i javne ustanove sa područja Krapinsko-zagorske županije kojima su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Obrasce za prijavu,uvjete prihvatljivosti, prihvatljive aktivnosti, načine i uvjete podnošenja prijave te rok podnošenja prijave možete proučiti u prilogu ove vijesti pod Dokumenti.

Prihvatljivi prijavitelji

Prihvatljivi prijavitelji za pružanje savjetodavne podrške za pripremu i provedbu projekata su javnopravna tijela i javne ustanove sa područja Krapinsko-zagorske županije kojima su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.