Javni poziv za sufinanciranje projekata sredstvima Saveza Alpe Jadran za 2021. godinu

09.06.2021.

Tekst natječaja

Objavljen je Javni poziv za sufinanciranje projekata sredstvima Saveza Alpe Jadran za 2021. godinu.

rnrn

Na Javni poziv mogu se javiti organizacije koje provode međunarodni projekt u koji su kao partneri uključene minimalno tri organizacije iz tri regije/države članice Saveza (Austrija, Slovenija, Mađarska i Hrvatska), odnosno s područja 11 regija članica Saveza koje obuhvaćaju Koprivničko-križevačku, Varaždinsku, Međimursku, Krapinsko-zagorsku, Primorsko-goransku, Istarsku županiju, austrijske pokrajine – Koruška, Štajerska i Gradišće, Vas iz Mađarske te Republiku Sloveniju.

rnrn

Zainteresirani prijavitelji moći će svoj projektni prijedlog prijaviti na prijavnom obrascu koji se nalazi u privitku ovog e-maila te koji je ujedno objavljen na službenoj web stranici Saveza Alpe Jadran, putem nadležnih Tematskih koordinacijskih točaka (TCP) koje obuhvaćaju područja: Umjetnost i kultura, Prevencija nepogoda, Gospodarstvo, Energija i okoliš, Jednake mogućnosti, Europa, Zdravstvo, Inkluzija, Cjeloživotno učenje, Ruralni razvoj i etnička baština, Sport i Turizam.

rnrn

Sve projektne prijave moraju biti poslane odgovornoj Tematskoj koordinacijskoj točki (TCP) zaključno do 30. rujna 2021. godine do 23,59 sati. Adrese TCP-a navedene su na prijavnom obrascu kao i na sljedećoj web poveznici: https://tinyurl.com/6tv7tfk

rnrn

Na web poveznici https://tinyurl.com/e9dxxe4b  možete pronaći Smjernice za provedbu projekata financijski podržanih od strane Savez Alpe Jadran, Pravilnik o organizaciji i radu te Strategiju geografskog područja Alpe-Jadran do 2027.

rnrn

Detalje natječaja možete pronaći ovdje.

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
NATJEČAJ ZA DONACIJE 2024. GODINE „RTL pomaže djeci”

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za neposredno sufinanciranje poticanja mjera odvojenog sakupljanja komunalnog otpada (JP ZO-2/2024)

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za neposredno sufinanciranje provođenja izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom u okviru kružnog gospodarstva JP ZO-4_2024

Saznaj više >

Skip to content