INICIJALNE RANG LISTE – TREĆI NATJEČAJ IZ TIPA OPERACIJE 7.4.1.

01.12.2021.

Tekst natječaja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je inicijalne rang liste za Treći natječaj iz tipa operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

rnrn

 

rnrn

Napominjemo da inicijalne-rang liste objavljuju isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te da one ni na koji način ne određuju konačan redoslijed korisnika, s obzirom na to da u postupku administrativne kontrole može doći do umanjenja deklariranog broja bodova ili odbijanja zahtjeva za potporu, što izaziva pomicanja korisnika na rang listi tako da korisnici koji su trenutno ispod crte mogu doći iznad i obratno.

rnrn

Također, APPRRR na temelju odluke Ministarstva poljoprivrede izmijenila je Treći natječaj za provedbu tipa operacije 7.4.1. u dijelu koji se odnosi na iznos raspoloživih sredstava povećavši ih za 134 milijuna kuna, odnosno s 250 milijuna kuna na 384 milijuna kuna. 

rnrn

 

rnrn

Prema inicijalnim rang listama, prijavitelji s područja Krapinsko-zagorske županije koji su ostvarili sufinanciranje su sljedeći:

rnrn

    rn

  • Sektor društvenih domova/kulturnih centara i sportskih građevina: Općina Bedekovčina
  • rn

  • Sektor vatrogasnih domova: DVD Bedekovčina i DVD Pregrada
  • rn

  • Sektor dječjih vrtića: nijedan prijavitelj
  • rn

  • Sektor tržnica: Grad Zlatar
  • rn

rnrn

​​​​​​​Više informacija možete pronaći na stranicama APPRRR-a.

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2024./2025.

Saznaj više >

NATJEČAJI
Otvorene prijave za DIGITAL SME nagrade

Saznaj više >

NATJEČAJI
Objavljen Poziv za nacionalno sufinanciranje SAP projekata za LIFE 2024.

Saznaj više >

Skip to content