Otvoren poziv: Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području prijevoza oštećenih u potresu na području KZŽ

02.12.2021.

Tekst natječaja

Otvoren je poziv: Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području prijevoza oštećenih u potresu na području Krapinsko-zagorske županije.

rnrn

 

rnrn

Svrha Poziva je uspostava redovnog funkcioniranja sustava te obnova i dovođenje infrastrukture s pripadajućim građevinama u području prijevoza na razinu prije potresa.
rnOvim Pozivom podupirat će se provedba mjera vraćanja u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području prijevoza oštećenih u potresu 22. ožujka 2020. godine na području Krapinsko-zagorske županije.
rn
rnUkupan raspoloživ iznos bespovratnih financijskih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva iz Fonda solidarnosti Europske unije (FSEU) je 4.880.000,00 HRK, a osigurana su u državnom proračunu Republike Hrvatske. 
rnIntenzitet potpore po pojedinoj operaciji iznosi 100% prihvatljivih troškova. 

rnrn

 

rnrn

Prihvatljive aktivnosti:

rnrn

    rn

  • 1. Grupa 1.: Hitne mjere sanacije
  • rn

  • 2. Grupa 2.: Priprema projektno-tehničke dokumentacije
  • rn

  • 3. Grupa 3.: Izvedba radova
  • rn

  • 4. Grupa 4.: Upravljanje projektom i administracija.
  • rn

rnrn

 

rnrn

Postupak prijave
rnProjektni prijedlog podnosi se Krapinsko-zagorskoj županiji preporučenom poštom ili putem pisarnice (Magistratska 1, 49000 Krapina) unutar roka određenog ovim Pozivom.
rnDostava projektnog prijedloga dozvoljena je najranije od dana objave Poziva.

rnrn

rnVrsta poziva
rnPoziv se provodi kao otvoreni postupak s krajnjim rokom dostave projektnih prijedloga do iskorištenja financijske alokacije, odnosno do 31. siječnja 2022. godine, ovisno o tome što prije nastupi.
rnPoziv se zatvara u trenutku iscrpljenja financijske alokacije Poziva.

rnrn

rnPitanja i odgovori
rnPotencijalni prijavitelji mogu za vrijeme trajanja Poziva postavljati pitanja u svrhu dobivanja dodatnih pojašnjenja i obrazloženja odredbi Poziva. Odgovori će se objavljivati na internetskim stranicama www.strukturnifondovi.hr i www.kzz.hr u segmentu “Pitanja i odgovori” svakih 7 radnih dana. Pitanja s jasno naznačenom referencom na Poziv moguće je poslati putem elektroničke pošte na adresu: fseu@kzz.hr
rnU svrhu osiguranja poštivanja načela jednakog postupanja prema svim prijaviteljima, ne daju se prethodna mišljenja vezana uz prihvatljivost prijavitelja, operacije, aktivnosti i troškova u odnosu na projektni prijedlog.

rnrn

Više informacija potražite na: stranici ESI fondova. 

rn

Prihvatljivi prijavitelji

Jedinice lokalne samouprave

rnrn

Jedinice regionalne (područne) samouprave

rnrn

Poduzeća/trgovačko društvo i organizacije u većinskom javnom vlasništvu

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
JAVNI POZIV za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2024. godini na području Republike Hrvatske

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za dodjelu nagrade za kratku priču o Domovinskom ratu za učenike srednjih škola u 2024. godini

Saznaj više >

NATJEČAJI
Izgradnja i/ili opremanje postrojenja za sortiranje odvojeno sakupljenog otpadnog papira, kartona, metala, plastike i drugih materijala

Saznaj više >

Skip to content