POZIVI ZA POTRESE OD 28.12.2020. – Čišćenje područja pogođenih katastrofom

10.01.2022.

Tekst natječaja

Predmet poziva je potpora provedbi operacija Čišćenja područja Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije, nakon potresa 28. i 29. prosinca 2020. godine.

rnrn

 

rnrn

Svrha Poziva je nadoknada sredstava utrošenih radi operacija čišćenja potresom pogođenih područja, te vraćanja u ispravno radno stanje komunalne infrastrukture u kakvom su bili prije katastrofe.

rnrn

U okviru ove aktivnosti prihvatljive su sve radnje čišćenja područja koje su poduzete neposredno nakon potresa kao i tijekom narednog razdoblja u kojem su se značajno povećale količine materijala od rušenja i količine raznih vrsta otpada.

rnrn

 

rnrn

Intenzitet bespovratnih financijskih sredstava po pojedinom projektu iznosi 100 % prihvatljivih troškova.

rnrn

Poziv se provodi kao otvoreni poziv s krajnjim rokom dostave projektnih prijedloga do iskorištenja financijske alokacije, odnosno najkasnije do 30. svibnja 2022. godine ovisno koji uvjet prije nastupi.

rnrn

 

rnrn

Projektni prijedlog podnosi se Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, kao tijelu odgovornom za provedbu financijskog doprinosa, putem pošte, predajom u pisarnicu tijela na adresu:

rnrn

    rn

  • Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Radnička cesta 80, 10 000 Zagreb
  • rn

rnrn

Pitanja s jasno naznačenom referencom na Poziv moguće je poslati putem elektroničke pošte na adresu: javnipoziv4@mingor.hr.

rnrn

 

rnrn

Prijavna dokumentacija i detaljne informacije dostupne su na: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/ciscenje-podrucja-pogodenih-katastrofom-ukljucujuci-prirodna-podrucja-u-skladu-s-kad-je-to-primjereno-pristupima-utemeljenim-na-ekosustavima/

rn

Prihvatljivi prijavitelji

Jedinice lokalne samouprave

rnrn

Jedinice regionalne (područne) samouprave

rnrn

Poduzeća/trgovačko društvo i organizacije u većinskom javnom vlasništvu

rnrn

Lokalne/regionalne javne institucije

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
NATJEČAJ ZA DONACIJE 2024. GODINE „RTL pomaže djeci”

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za neposredno sufinanciranje poticanja mjera odvojenog sakupljanja komunalnog otpada (JP ZO-2/2024)

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za neposredno sufinanciranje provođenja izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom u okviru kružnog gospodarstva JP ZO-4_2024

Saznaj više >

Skip to content