Natječaj „ZAJEDNO za zelene ideje“ društva dm-drogerie markt d.o.o.

13.04.2022.

Tekst natječaja

Društvo dm-drogerie markt d.o.o. objavilo je natječaj „{ZAJEDNO} za zelene ideje“ čiji je cilj promicanje zaštite okoliša i održivog razvoja te odabir eko projekata, inovacija i proizvođača koje će dm podržati.

rnrn

Od 11. travnja do 8. svibnja 2022., ispunjavanjem obrasca na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr možete prijaviti svoje projekte, inovacije ili proizvode u kategorijama zaštite okoliša i održivosti, edukacija te poticaja održivom poduzetništvu i proizvodnji.

rnrn

Najkasnije do 20. svibnja, povjerenstvo dm-a će temeljem prijava odabrati projekte, inovacije i proizvođače kojima će osigurati potreban vid podrške. Detalje provedbe natječaja, kao i Pravila i uvjete natječaja „{ZAJEDNO} za zelene ideje“ koji su javno objavljeni na stranici www.jednizadrugezajedno.hr možete pronaći u privitku.

rnrn

U dm-u potiču na suradnju upravnih tijela, poslovne zajednice, civilnog društva, javnih ustanova i proizvođača kao ključnu za nadilaženje klimatskih i ekoloških izazova. Natječajem „{ZAJEDNO} za zelene ideje“ ujedno žele ukazati na prednosti i utjecaj takve suradnje.

rn

Prihvatljivi prijavitelji

    rn

  • nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave te hrvatske proizvođače koji obavljaju djelatnost proizvodnje sukladno Zakonu o poljoprivredi i neprofitne pravne osobe
  • rn

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Javni poziv za dodjelu nagrade za kratku priču o Domovinskom ratu za učenike srednjih škola u 2024. godini

Saznaj više >

NATJEČAJI
Izgradnja i/ili opremanje postrojenja za sortiranje odvojeno sakupljenog otpadnog papira, kartona, metala, plastike i drugih materijala

Saznaj više >

NATJEČAJI
NATJEČAJ za sufinanciranje sportskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“ u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content