Javni natječaj namijenjen udrugama za sufinanciranje projekata u turizmu

12.05.2022.

Tekst natječaja

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Javni natječaj namijenjen udrugama za sufinanciranje projekata u turizmu za koji je osigurano 2,5 milijuna kuna.

rnrn

Cilj natječaja je osiguravanje dostatnog, kvalificiranog i kompetentnog kadra u svrhu razvoja održivog i pristupačnog turizma, a raspoređen je u dva programska područja. Prvo se odnosi na projekte poticanja razvoja karijere u turizmu za koje je osigurano 1,5 milijuna kuna, a drugo na projekte razvijanja svijesti o pristupačnom turizmu za koje je namijenjeno milijun kuna.

rnrn

Projekte mogu prijaviti strukovne udruge i udruge čije je djelovanje vezano uz izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom. Iznos zatraženih sredstava može biti od 40.000 do 200.000 kuna po projektu, a prijavitelj može tražiti najviše do 70 posto vrijednosti projekta. Prijavitelj na Javni natječaj može prijaviti samo jedan projekt te je provođenje projekta u partnerstvu poželjno, ali nije obavezno. Partneri unutar ovog javnog natječaja mogu biti udruge čije područje djelovanja je tematski vezano za projekt odnosno ciljeve Javnog natječaja.

rnrn

Javni poziv otvoren je do 6. lipnja 2022. godine.

rnrn

Dokumentaciju za prijavu možete pronaći na poveznici OVDJE.

rn

Prihvatljivi prijavitelji

    rn

  • strukovne udruge u turizmu i/ili ugostiteljstvu
  • rn

  • udruge čije je djelovanje vezano uz izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom
  • rn

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljuje Javni poziv za sufinanciranje nabave uređaja za sprječavanje nastanka biootpada (otpada od hrane) u dječjim vrtićima (JP EU-2/2024)

Saznaj više >

NATJEČAJI
Ponovno otvaranje Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NATJEČAJI
Poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2024. godinu

Saznaj više >

Skip to content