Završen foto natječaj “Volim svoju županiju”

17.05.2022.

Tekst natječaja

Od 1. do 15. svibnja bio je otvoren foto natječaj „Volim svoju županiju", a najbolje fotografije prema mišljenju žirija postat će dio jedinstvene izložbe s motivima iz svih županija.

rnrn

 

rnrn

Fotografije koje ulaze u postav putujuće izložbe birao je stručni žiri na čijem je čelu hrvatska profesionalna fotografkinja  Mare Milin, a uz nju su i predstavnici županija – Davor Pavić iz Splitsko-dalmatinske, Petra Vadlja iz Međimurske i Franca Moscarda iz Istarske županije.

rnrn

Podsjećamo, natječaj „Volim svoju županiju“ pokrenula je Hrvatska zajednica županija 2016. godine, prvenstveno zbog promocije posebnosti svih hrvatskih županija. Svake godine stručni žiri odabire najbolje fotografije iz svih županija koje ulaze u postav putujuće izložbe. Izložbe su do sada otvorene u mnogim gradovima – od Vukovara do Pule, Zadra i Dubrovnika, građani su imali priliku vidjeti ovu jedinstvenu izložbu. Svake godine, nakon otvaranja posljednje izložbe, cijeli postav donira se jednoj ustanovi na čijim zidovima nastavlja pričati priču o ljepotama hrvatskih krajeva.

rnrn

Nagrađene radove pogledajte na poveznici: https://www.hrvzz.hr/projekti/volim-svoju-zupaniju

rnrn

 

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
NATJEČAJ ZA DONACIJE 2024. GODINE „RTL pomaže djeci”

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za neposredno sufinanciranje poticanja mjera odvojenog sakupljanja komunalnog otpada (JP ZO-2/2024)

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za neposredno sufinanciranje provođenja izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom u okviru kružnog gospodarstva JP ZO-4_2024

Saznaj više >

Skip to content