Natječaj za potporu međunarodnoj suradnji osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2022./2023

23.05.2022.
Rok za prijavu: 17.06.2022 00:00

Tekst natječaja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisuje Natječaj za potporu međunarodnoj suradnji osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2022./2023.

rnrn

Svrha natječaja je jačanje prekogranične suradnje škola, razvijanje inovativnih pristupa poučavanju i obrazovanju o europskim vrijednostima te suradnja s učenicima pripadnicima hrvatske manjine u inozemstvu.

rnrn

Projektne aktivnosti mogu sadržavati razmjenu učenika, posjete, međunarodnu prezentaciju nacionalnih i kulturnih dobara i slično.

rnrn

VAŽNO:

rnrn

    rn

  • U ovom ciklusu natječaja Ministarstvo ne financira dnevnice učitelja i nastavnika.
  • rn

  • Na natječaj se ne mogu prijaviti projekti koji već ostvaruju financiranje u sklopu Erasmus+ programa ili nekog drugog programa u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.
  • rn

rnrn

Prijave se upućuju isključivo na prijavnom obrascu u privitku – uz naznaku: „Za natječaj za potporu međunarodnoj suradnji osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2022./2023.“ u elektroničkome obliku na adresu: pisarnica@mzo.hr.

rnrn

Škola može prijaviti samo jedan projekt. Maksimalan iznos pojedinačne potpore je 20.000,00 kn.

rnrn

Nakon završetka projekta škole Ministarstvu podnose projektno izvješće, uključujući i detaljan financijski prikaz utrošenih sredstava. Ako se odobrena projektna aktivnost odgodi ili otkaže, škola je dužna o tome obavijestiti Ministarstvo.

rnrn

Rok za podnošenje prijava je 17. lipnja 2022. godine. 

rnrn

Kriteriji bodovanja i detaljne informacije dostupne su OVDJE

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
NATJEČAJ ZA DONACIJE 2024. GODINE „RTL pomaže djeci”

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za neposredno sufinanciranje poticanja mjera odvojenog sakupljanja komunalnog otpada (JP ZO-2/2024)

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za neposredno sufinanciranje provođenja izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom u okviru kružnog gospodarstva JP ZO-4_2024

Saznaj više >

Skip to content