Poziv za prijavu na NET trening “Povećanje kvalitete u ESS projektima”

04.08.2022.

Tekst natječaja

Otvoren je poziv na prijavu na NET nacionalni trening „Povećanje kvalitete u ESS projektima“ koji će se održati od 19. do 22. rujna, u Čakovcu, u hotelu Castellum.

rnrn

Agencija za moblinost i programe EU organizira trening namijenjen organizacijama s oznakom kvalitete u programu Europskih snaga solidarnosti koje imaju vodeću ulogu (lead) i/ili ulogu primatelja te su provele ili trenutno provode volonterske projekte. Opći cilj treninga je podizanje kvalitete u projektima Europskih snaga solidarnosti.

rnrn

Specifični ciljevi:

rnrn

  rn

 • omogućiti razmjenu iskustava praktičnih aspekata provedbe ESS-projekata;
 • rn

 • analizirati pojam kvalitete, osvijestiti mehanizme osiguranja kvalitete u vlastitim organizacijama te razumjeti kvalitativne zahtjeve Programa;
 • rn

 • razmijeniti iskustva u provedbi prioriteta ESS-programa;
 • rn

 • istražiti primjere dobre prakse u provedbi projekata;
 • rn

 • osnažiti sudionike i osigurati prostor za unapređenje ESS-projekata (prioriteti, ciljevi, usklađenost aktivnosti i ciljeva, postavljanje kvalitativnih i kvantitativnih indikatora, evaluacija i učinak, planiranje diseminacije rezultata)
 • rn

rnrn

Više detalja pronađite u planiranom programu rada, a prijaviti se možete do 24. kolovoza ispunjavanjem prijavnog obrasca.

rnrn

VAŽNO: Napominjemo da u listopadu (4. – 7.10.) AMPEU organizira osposobljavanje za nove organizacije s oznakom kvalitete (i nove zaposlenike u iskusnim organizacijama) s fokusom na aspekte važne za početak provedbe projekata. Poziv za to osposobljavanje otvorit će se u rujnu.

rnrn

Na trening u Čakovcu pozivamo iskusnije organizacije koje već provode volonterske projekte i žele poraditi na kvalitativnim aspektima oznake kvalitete.

rnrn

Za dodatna pitanja javite se na adresu e-pošte ess@ampeu.hr.

rnrn

Više informacija pročitajte na: https://ampeu.hr/novosti/objavljen-je-poziv-za-prijavu-na-net-trening-povecanje-kvalitete-u-ess-projektima

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
JAVNI POZIV za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2024. godini na području Republike Hrvatske

Saznaj više >

NATJEČAJI
Javni poziv za dodjelu nagrade za kratku priču o Domovinskom ratu za učenike srednjih škola u 2024. godini

Saznaj više >

NATJEČAJI
Izgradnja i/ili opremanje postrojenja za sortiranje odvojeno sakupljenog otpadnog papira, kartona, metala, plastike i drugih materijala

Saznaj više >

Skip to content