Najava poziva za pilot gradove “NetZeroCities”

30.08.2022.

Tekst natječaja

Dana 5. rujna 2022. bit će objavljen poziv za pilot gradove za NetZeroCities. Tijekom dvogodišnjeg razdoblja, program pilot gradova testirat će i primijeniti nove tehnike za poticanje brze dekarbonizacije. Kako bi se osigurala sustavna transformacija, pilot projekti će uključivati ​​sva tematska područja koja doprinose klimatskoj neutralnosti, kao što su mobilnost, energetski sustavi i izgrađeni okoliš, tokovi materijala i resursa, prirodna područja, kulturni / društveni / financijski / institucionalni sustavi te pristupačni javni prostori. Rok za prijavu: 4. studeni 2022.

rnrn

rnNacrt smjernica za poziv (eng. Draft Call Guidelines) i Vodič za program pilot gradova (eng. Pilot Cities Programme Guidebook) sada su dostupni kako bi gradovima pomogli  u pripremi njihovih prijava prije nego što bude objavljen poziv 5. rujna. Nakon što poziv bude otvoren, bit će objavljene i konačne Smjernice. Dokumentacija povezana s Pozivom redovito će se ažurirati kako bi osigurala podršku i pružila smjernice gradovima koji se namjeravaju prijaviti na Program pilot gradova.

rnrn

Dobivanje svih potrebnih informacija
rnGradovi koji su zainteresirani za poziv za pilot gradove mole se da prisustvuju tehničkoj informativnoj sesiji NetZeroCitiesa na dan pokretanja Poziva.

rnrn

Osim toga, gradovi zainteresirani za ovaj poziv za pilot gradove potiču se da se pridruže seriji webinara koje organizira NetZeroCities o različitim aspektima povezanim s pozivom:

rnrn

  rn

 • 27. lipnja 2022. – 14:00 – 16:00: Ambicija, pristup, primjena
 • rn

 • 4. srpnja 2022. – 11:00 – 13:00: Kriteriji za odabir i postupak odabira
 • rn

 • 5. rujna 2022. – 15:00 – 16:30: Osvježenje o ambicijama i pristupu te tehničkim informacijama
 • rn

 • 7. rujna 2022. – 15:00 -16:30: Obnavljanje znanja o kriterijima prihvatljivosti i ocjenjivanja
 • rn

 • 8. rujna 2022. – 15:00 – 16:30: informativna sesija pilot grada o praćenju, evaluaciji i učenju
 • rn

rnrn

PRIJAVITE SE NA INFORMATIVNE SESIJE

rnrn

Poziv će biti zatvoren 4. studenog 2022., a u veljači 2023. odabrani pilot-gradovi bit će obaviješteni o rezultatima Poziva.

rnrn

Detaljne informacije: https://www.polisnetwork.eu/news/apply-to-the-call-for-pilot-cities-by-netzerocities/

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2024./2025.

Saznaj više >

NATJEČAJI
Otvorene prijave za DIGITAL SME nagrade

Saznaj više >

NATJEČAJI
Objavljen Poziv za nacionalno sufinanciranje SAP projekata za LIFE 2024.

Saznaj više >

Skip to content