Ograničeni poziv na dodjelu bespovratnih sredstava C5.1. R3.-I1 Centralno financiranje specijalizacija

26.09.2022.
Datum otvaranja natječaja: 26.09.2022.
Rok za prijavu: 30.12.2022 00:00

Tekst natječaja

Provedbom će se osigurati otpornost zdravstvenog sustava na promjene okruženja te bolja pristupačnost i učinkovitost u odnosu na izazove s kojima se zdravstveni sustav svakodnevno suočava, kao i osigurati ravnomjernu distribuciju medicinskog osoblja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske.

rnrn

Investicija „Centralno financiranje specijalizacija“ će omogućiti specijalističko usavršavanje zdravstvenih djelatnika, doktora medicine na temeljnoj primarnoj razini zdravstvene zaštite, te na području javnog zdravstva i na taj način ostvariti ravnomjernu i dostatnu popunjenost Mreže javne zdravstvene službe, kao i dostupnost zdravstvene zaštite svim hrvatskim građanima. 

rnrn

Ukupna bespovratna sredstva: 510.026.740,00 kn

rnrn

Minimalni iznos bespovratnih sredstava: 800.000,00 kn

rnrn

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 100.800.000,00 kn

rnrn

Prihvatljivi prijavitelji mogu podnijeti jedan ili više projektnih prijedloga po ovome Pozivu. Jedna prijava (projektni prijedlog) može sadržavati jednu ili više specijalizacija. U slučaju da prvom prijavom (projektnim prijedlogom) nije dosegnut maksimalan broj specijalizacija odobren Odlukom ministra zdravstva, Prijavitelj može dostaviti novu prijavu (projektni prijedlog) do maksimalnog broja specijalizacija navedenih u Odluci.
rn 

rnrn

Više informacija potražite na linku.

rn

Prihvatljivi prijavitelji

Zdravstvene ustanove navedene u Odluci ministara zdravstva o specijalističkom usavršavanju doktora medicine.

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2024./2025.

Saznaj više >

NATJEČAJI
Otvorene prijave za DIGITAL SME nagrade

Saznaj više >

NATJEČAJI
Objavljen Poziv za nacionalno sufinanciranje SAP projekata za LIFE 2024.

Saznaj više >

Skip to content