Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske

22.02.2023.

Tekst natječaja

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je kontinuirano otvoren javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske koji predstavlja nastavak mapiranja dionika regionalnih lanaca vrijednosti u okviru procesa industrijske tranzicije hrvatskih regija.

Poziv za iskaz interesa usmjeren je na poduzetnike, ali i druge dionike koji imaju sjedište/podružnicu i posluju na području Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske, koji se još nisu prijavili u regionalne lance vrijednosti, a svojim sudjelovanjem i radom žele doprinijeti usmjeravanju regionalnog gospodarstva prema prioritetnim nišama definiranima u okviru Planova za industrijsku tranziciju.

Iskazom interesa svaki dionik postaje dijelom strateškog foruma ključnih dionika okupljenih u okviru pojedinog lanca vrijednosti te na taj način sudjeluje u kreaciji javnih politika za industrijsku tranziciju doprinoseći jačanju konkurentnosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske.

Industrijska tranzicija hrvatskih regija jedan je od ključnih prioriteta u okviru Integriranog teritorijalnog programa 2021. – 2027. s alokacijom od 536 milijuna eura sredstava iz EU fondova. Stoga Vas pozivamo da se uključite i postanete su-kreator politika za industrijsku tranziciju Jadranske, Panonske i Sjeverne Hrvatske te iskoristite mogućnosti koje pružaju fondovi Europske unije u razdoblju 2021. – 2027.

Dokumentaciju javnog poziva možete pronaći na mrežnoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije:

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske

Više informacija o procesu industrijske tranzicije te svu relevantnu dokumentaciju možete pronaći na:

Industrijska tranzicija Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske

Za sva pitanja obratite se na kontakt e-mail: industrijskatranzicija@mrrfeu.hr.

Regionalni lanci Sjeverne Hrvatske:

    • PAMETNA INDUSTRIJA Sjeverne Hrvatske
    • PROIZVODNJA VOZILA Sjeverne Hrvatske
    • ZDRAVSTVENA INDUSTRIJA Sjeverne Hrvatske
    • ZELENI RAST Sjeverne Hrvatske
    • USLUŽNI SEKTOR VISOKE DODANE VRIJEDNOSTI Sjeverne Hrvatske

Poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima Sjeverne Hrvastke dostupan je na poveznici.

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Javni poziv za dodjelu nagrade za kratku priču o Domovinskom ratu za učenike srednjih škola u 2024. godini

Saznaj više >

NATJEČAJI
Izgradnja i/ili opremanje postrojenja za sortiranje odvojeno sakupljenog otpadnog papira, kartona, metala, plastike i drugih materijala

Saznaj više >

NATJEČAJI
NATJEČAJ za sufinanciranje sportskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“ u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content