APPRRR natječaj 4.3.3. – Ulaganje u šumsku infrastrukturu

08.06.2020.
Država: Hrvatska

Tekst natječaja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je četvrti Natječaj za provedbu Podmjere 4.3. „Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“ – provedba tipa operacije 4.3.3 „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“.

rnrn

Svrha Natječaja je dodjela potpore za ulaganja u izgradnju i/ili rekonstrukciju primarne i sekundarne šumske prometne infrastrukture.

rnrn

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 60.000.000,00 HRK, a intenzitet potpore je 100%.

rnrn

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 12:00 sati 1. srpnja 2020. do 12:00 sati 30. listopada 2020. godine.

rnrn

Detaljnije informacije pogledajte na stranicama APPRRR,

rn

Prihvatljivi prijavitelji

Prihvatljivi korisnici su šumoposjednici, udruge šumoposjednika i jedinice lokalne samouprave (tj. fizičke ili pravne osobe koje kao vlasnici gospodare šumom/šumskim zemljištem, uključujući pravne osobe sa statusom javne ustanove kojoj je povjereno gospodarenje ili se bavi znanstveno-nastavnom djelatnošću u području šumarstva), u skladu s člankom 14 Zakona o šumama (NN 68/18, 115/18, 98/19).

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Javni poziv za dodjelu nagrade za kratku priču o Domovinskom ratu za učenike srednjih škola u 2024. godini

Saznaj više >

NATJEČAJI
Izgradnja i/ili opremanje postrojenja za sortiranje odvojeno sakupljenog otpadnog papira, kartona, metala, plastike i drugih materijala

Saznaj više >

NATJEČAJI
NATJEČAJ za sufinanciranje sportskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“ u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content