Vrsta natječaja: JAVNI POZIV

JAVNI POZIV JAVNOPRAVNIM TIJELIMA S PODRUČJA KRAPINSKO- ZAGORSKE ŽUPANIJE ZA PRUŽANJE SAVJETODAVNE PODRŠKE U PRIPREMI I PROVEDBI PROJEKATA U 2021. GODINI IZ NACIONALNIH I REGIONALNIH IZVORA

29.01.2021.
Država: Republika Hrvatska
Datum otvaranja natječaja: 29.01.2021.
Rok za prijavu: 31.12.2021 00:00

Tekst natječaja

U skladu s člankom 25. Zakona o regionalnom razvoju NN 147/2014 i članka 30. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske NN 123/17, NN 118/2018 javna ustanova Zagorska razvojna agencija dana 29.01.2021. godine objavljuje

rnrn

JAVNI POZIV

rnrn

javnopravnim tijelima s područja Krapinsko-zagorske županije

rnrn

za pružanje savjetodavne podrške za pripremu i provedbu projekata

rnrn

u 2021. godini iz nacionalnih i regionalnih izvora

rnrn

 

rnrn

Predmet Javnog poziva je podnošenje prijava za savjetodavnu podršku za pripremu i provedbu razvojnih projekata javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Krapinsko-zagorske županije.

rnrn

Cilj Javnog poziva je pružanje savjetodavne podrške javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Krapinsko-zagorske županije, za pripremu i provedbu projekata od interesa za društveni i gospodarski razvoj Krapinsko-zagorske županije, kao i zajedničkih razvojnih projekata od interesa za razvoj više županija, a koje će Zagorska razvojna agencija pružati temeljem Zakona o regionalnom razvoju kao akreditirani regionalni koordinator.

rnrn

Prihvatljivi korisnici za pružanje savjetodavne podrške za pripremu i provedbu projekata su javnopravna tijela i javne ustanove sa područja Krapinsko-zagorske županije kojima su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

rnrn

Obrasce za prijavu, uvjete prihvatljivosti, prihvatljive aktivnosti, načine i uvjete podnošenja prijave te rok podnošenja prijave možete proučiti u prilogu ove vijesti pod Dokumenti.

rnrn

 

rn

Prihvatljivi prijavitelji

Prihvatljivi prijavitelji za pružanje savjetodavne podrške za pripremu i provedbu projekata su javnopravna tijela i javne ustanove sa područja Krapinsko-zagorske županije kojima su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Javni poziv za dodjelu nagrade za kratku priču o Domovinskom ratu za učenike srednjih škola u 2024. godini

Saznaj više >

NATJEČAJI
Izgradnja i/ili opremanje postrojenja za sortiranje odvojeno sakupljenog otpadnog papira, kartona, metala, plastike i drugih materijala

Saznaj više >

NATJEČAJI
NATJEČAJ za sufinanciranje sportskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“ u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content