Otvoren 7. natječaj za poduzetnike “Pokreni nešto svoje”

01.03.2023.

Tekst natječaja

ACT Grupa je u partnerstvu s tvrtkom Philip Morris Zagreb poziva hrvatske impact poduzetnike da prijave projekte kojima pozitivno utječu na društvo na natječaj za program „Pokreni nešto svoje“ u sklopu kojeg će deset najboljih osvojiti bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 50.000 eura te šestomjesečnu mentorsku podrška za razvoj poslovanja. Rok za prijavu: 20. ožujka 2023.

Ove godine potporu će dobiti čak deset poduzetnika umjesto prijašnjih šest. Poduzetnicima će biti podijeljeno ukupno 50 tisuća eura, odnosno, pet najboljih bit će sufinancirano sa sedam tisuća eura, a drugih pet će dobiti potporu od tri tisuće eura.

Program „Pokreni nešto svoje“ jedinstven je u Hrvatskoj i po tome što od začetka mjeri društveni povrat ulaganja, odnosno mjeri novčanu vrijednost koju su korisnici programa stvorili u odnosu na uložena sredstva, a u 2022. oboren je vlastiti rekord.

Program je fokusiran na jačanje poduzeća koja su u ranoj fazi poslovanja, i spremni su za rast, kao i na već etablirana poduzeća koja razvijaju nove usluge, procese, poslovne modele ili dodatne djelatnosti. Na natječaj su stoga pozvana već postojeća poduzeća, poduzeća u nastajanju, start-up tvrtke te poduzetnici početnici s idejama koje će mijenjati društvo ili okoliš na bolje.

Organizatori i ove godine očekuju velik odaziv na natječaj, a najvažniji kriteriji odabira korisnika bit će, kao i proteklih godina, društvena i ekološka održivost projekta, kao i održivost poslovanja.

Natječaj je otvoren od 27. veljače do 20. ožujka 2023. godine.

Više informacija o tvrtkama korisnicima programa iz proteklih godina možete pronaći ovdje.

Izvorni natječaj dostupan je na: https://pokreninestosvoje.hr/pokreni-nesto-svoje-2023/

Prihvatljivi prijavitelji

 

 

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2024./2025.

Saznaj više >

NATJEČAJI
Otvorene prijave za DIGITAL SME nagrade

Saznaj više >

NATJEČAJI
Objavljen Poziv za nacionalno sufinanciranje SAP projekata za LIFE 2024.

Saznaj više >

Skip to content