Savez ALPE ADRIA: objavljen prvi poziv za 2023. godinu

16.03.2023.

Tekst natječaja

Savez Alpe-Jadran objavio je prvi poziv za prijavu projektnih ideja za sufinanciranje projekata iz zajedničkog proračuna Saveza za 2023. godinu:

Prvi poziv zatvara se 15. svibnja 2023. godine. 

Savez Alpe-Jadran podržava:

  • troškove pripreme za prijavu projekta u okviru odgovarajućih EU-programa (npr. CERV, ERASMUS+, Kreativna Europa itd.) i
  • zajedničke projekte koji su u općem zajedničkom interesu mreže.

Na javni poziv mogu se javiti prijavitelji koji provode međunarodni projekt u koji su uključene minimalno tri organizacije/ustanove iz tri regije/države članice Saveza (Austrija, Slovenija, Mađarska i Hrvatska), odnosno s područja regija članica Saveza koje obuhvaćaju hrvatske županije: Istarsku, Međimursku, Koprivničko-križevačku, Krapinsko-zagorsku, Primorsko-goransku, Varaždinsku i Zagrebačku županiju; austrijske pokrajine – Korušku, Štajersku i Gradišće; županiju Vas iz Mađarske te Republiku Sloveniju koju u Savezu predstavlja Skupnost občin Slovenije.

Projektne prijave ostvaruju dodatne bodove pri evaluaciji ukoliko su u pojedini projekt uključeni i partneri s područja država Zapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Srbija, Albanija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Kosovo), mađarske županije Györ-Moson-Sopron, Somogy, Zala i Baranjska županije te talijanske regije Veneto i Friuli-Venezia Giulia.

 

Relevantna tematska koordinacijska točka (TCP) rado će vas podržati u svakom koraku vaše prijave. Budući da mnogi TCP-ovi imaju svoje specifične prioritete, svakako kontaktirajte svog TCP-a prije predaje prijave kako bi vaš projekt bio najprikladniji za financiranje! Ovdje ćete pronaći svoj relevantni TCP kontakt: https://alps-adriatic-alliance.org/contact/

Natječajna dokumentacija na engleskom jeziku dostupna je na poveznici: https://alps-adriatic-alliance.org/downloads/

Prihvatljivi prijavitelji

Prihvatljivi prijavitelji i partneri su organizacije civilnog društva, tijela javne vlasti, ustanove, poduzeća i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2024./2025.

Saznaj više >

NATJEČAJI
Otvorene prijave za DIGITAL SME nagrade

Saznaj više >

NATJEČAJI
Objavljen Poziv za nacionalno sufinanciranje SAP projekata za LIFE 2024.

Saznaj više >

Skip to content