#RockPaperFounders okupio 100 poduzetnika digitalne ekonomije

23.11.2019.

RockPaperFounders konferencija, u srijedu 20. studenog u Termama Tuhelj, okupila je 100 izabranih poduzetnika digitalne ekonomije kako bi im omogućila da razmijene znanja i iskustva za još bolje poslovne rezultate. Novi poduzetnici i koji tek planiraju krenuti poduzetničkim smjerom imali su priliku učiti od desetak i više poduzetnika, stručnjaka, investitora i uspješnih startupera.

rnrn

U organizaciji Netokracije, Krapinsko-zagorske županijePoduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije, Svjetskog investicijskog ureda poslovnih anđela Hrvatske te Zagorske razvojne agencijeRockPaperFounders pokrio je teme razvoja i rasta, financiranja i vođenja tima kroz tri panela, a sve se zaključilo na F*** up večeri sa stvarnim iskustvima poduzetnika i stručnjaka koji su ih podijelili kako bi drugi mogli učiti i iz njihovih grešaka.

rnrn

Konferenciju je simbolično otvorio župan Željko Kolar, koji je tom prilikom istaknuo: „Ovaj događaj je bitan za pozicioniranje Krapinsko-zagorske županije kao regije koja na drugačiji način pristupa start up-ovima, poduzetnicama i poduzetnicima koji imaju neku ideju. To će se najbolje provesti uz Poduzetnički centar gdje ćemo imati 15 inkubacijskih jedinica, od čega ih je 5 za proizvodne djelatnosti, a 10 za uslužne djelatnosti. Ondje će osim besplatnog prostora, poduzetnici moći iskazati svoju ideju, a imat će i mentorstvo Poduzetničkog centra, ali i podršku REGEA-e, ZARA-e i Svjetskog investicijskog ureda poslovnih anđele, preko kojeg spajamo kreativne sposobne ljude s poslovnim anđelima iz čitavog svijeta. Osim otvaranja tržišta i mogućnosti da dođu do druge vrste kapitala koje poslovne banke ne prate u Hrvatskoj, izuzetno je bitno što će mentori poduzetnicima pokazati kroz što su sve prošli kako bi postali uspješni“- rekao je župan Kolar te pozvao sve poduzetnike koji imaju poslovnu ideju da se jave u Poduzetnički centar koji će ih dalje usmjeriti i pomoći im u poslovanju.

rnrn

 – Kroz ovu konferenciju pokušavamo spojiti poduzetnike i moguće investitore, što će biti i zadatak našeg Poslovno – tehnološkog inkubatora u Gradu Krapini koji će s radom početi u prvom kvartalu 2020. godine. U utorak su održane radionice sa dvadesetak poduzetnika gdje im se prezentiralo kako svoju tvrtku pripremiti za investiciju i kako razgovarati s investitorima. Danas ti isti poduzetnici imaju priliku testirati što su naučili, a isto tako od kolega slušati što je potrebno za uspjeh – dodala je Helena Matuša, Zagorska razvojna agencija. 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content