Edukacija za privatne iznajmljivače

21.01.2020.

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije organizira besplatnu radionicu kao projektnu aktivnost u provedbi projekta RIDE&BIKE II u okviru Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska 2014-2020:

rnrn

EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

rnrn

koja će se održati

rnrn

27. siječnja 2020. godine s početkom u 9:00 sati

rnrn

u dvorcu Bračak, Bračak 4, Bračak – Zabok

rnrn

Radionica je namijenjena prvenstveno privatnim iznajmljivačima te djelatnicima turističkih zajednica, nositeljima turističkih poslova u lokalnoj upravi i samoupravi, receptivnim turističkim agencijama i DMK agencijama.

rnrn

Cilj radionice je upoznati polaznike sa značajkama obiteljskog smještaja u RH, kvalitativnim obilježjima potražnje, socio-demografskim profilom tipičnog pružatelja usluga obiteljskog smještaja, s mogućnostima i prilikama za strukovno povezivanje i umrežavanje pružatelja usluga obiteljskog smještaja i zajednički nastup na tržištu te diferencijaciju kroz brend i imidž, s ključnim razlikovnim elementima ponude obiteljskog smještaja – gostroprimstvo i gostoljubivost, primjena ekonomije doživljaja, primjena ekonomije doživljaja i stroytellinga, značaj dizajna, s osnovama komunikacije i poslovnog bontona te online komunikacijom i korištenjem suvremenih digitalnih tehnologija u komunikaciji i prezentaciji.

rnrn

Zbog ograničenog broja polaznika, prijave su obavezne te molimo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 24.01.2020. na e-mail tanja.ivek@visitzagorje.hr.

rnrn

Detalji vezani za radionicu nalaze se u PDF-u.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content