SkillMe 2020 konferencija

10.02.2020.

SkillMe.EU i Tehnička škola Slavonski Brod organiziraju ovogodišnju SkillMe konferenciju, koja će se održati 12.3.2020. u Slavonskom Brodu.

rnrn

Cilj konferencije je poboljšavanje suradnje između industrije i srednjoškolskog obrazovanja, te razmjena primjera dobre prakse unutar regije Alpe-Jadran. Fokus je na području strojarstva, mehatronike, automobilske tehnike te prerade i obrade drva, a sudionici projekta su strukovne i tehničke škole iz Austrije, Slovenije, Italije, Hrvatske, Srbije, Bugarske, Češke i Bosne i Hercegovine.

rnrn

Konferencija se sastoji od zajedničkog sastanka na kojem se prikazuju primjeri dobre prakse ili perspektive te od radionice za učenike, koji će rješavati zadatke u susjednim tvrtkama u mješovitim grupama. Cilj je promovirati timski rad, svladati jezične prepreke, te učiti o stvarnim izazovima u proizvodnji.

rnrn

Ostale informacije, program konferencije i poveznicu za prijavu možete pronaći na web stranicama SkillMe.EU (na engleskom jeziku):

rnrn

rnrn

 

rnrn

U nastavku možete preuzeti osnovne informacije o programu na hrvatskom jeziku.

rnrn

 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Saznaj više >

NOVOSTI
Europski tjedan regija i gradova 2024. održat će se od 7. do 10. listopada

Saznaj više >

NOVOSTI
Odluka o odabiru projekta temeljem Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj javne turističke infrastrukture u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content