Webinar o digitalizaciji

16.04.2020.

Konzultantska tvrtka Apsolon u suradnji s  gradonačelnik.hr organizira webinar na temu mogućnosti brze digitalizacije uslijed krize i prilika za pripremu dugoročnih planova digitalizacije za predstavnike javnog sektora.

rnrn

Webinar je osmišljen na način da usmjeri javni sektor, a osobito gradove i komunalna poduzeća, na prelazak na digitalni rad bez velikih investicija i ukaže na buduće trendove digitalne transformacije za kojom će se nakon krize povećati potražnja. Sudionici webinara upoznat će se s prvim i brzim koracima koji svaku organizaciju mogu u kratkom vremenu staviti na put digitalne transformacije prvenstveno kroz primjere dobre prakse u Hrvatskoj i inozemstvu.

rnrn

Webinar će se održati 17.4. s početkom u 10h, a u trajanju do 12h.

rnrn

Svi zaintereirani za sudjelovanje na webinaru trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca.

rnrn

Rok za prijavu danas do 12h, ali zbog okolnosti pozivamo vas da se probate prijaviti. Nakon zatvaranja prijava svim sudionicima će 16.4.2020. biti poslan link na Hangouts meet preko kojeg će se održati webinar kao i daljnje upute vezane uz sudjelovanje. Sudjelovanje je slobodno i besplatno svim predstavnicima JLRS-a i komunalnih poduzeća koji se prijave na vrijeme.

rnrn

 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content