Poziv smještajnim objektima na informativnu radionicu predstavljanja RIDE&BIKE standarda

17.06.2020.

Zagorska razvojna agencija u suradnji s Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije provodi projekt Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor – RIDE&BIKE II, u okviru Programa suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska. U posljednjih godinu i pol, koliko je projekt u provedbi, proveden je niz aktivnosti vezanih uz razvoj cikloturističke i konjičke infrastrukture, a posebno ističemo razvoj RIDE&BIKE standarda. Riječ je o uvjetima koje ugostitelji, smještajni objekti, muzeji i atrakcije trebaju zadovoljiti kako bi dobili neku od oznaka kvalitete FRIENDLY, PROFESSIONAL ili SPECIALIST, bilo za cikloturizam (BIKE) ili za jahače i konje (EQUESTRIAN). 

rnrn

S ciljem animiranja sve većeg broja dionika u uključivanje u projekt, Zagorska razvojna agencija organizira informativnu radionicu na kojoj će se prezentirati definirani uvjete za stjecanje navedenih oznaka. Objekti koji zadovoljavaju uvjete, bit će označeni tablom te promovirani kao ponuditelji specijalizirani za cikloturiste i/ili jahače. 

rnrn

Stoga pozivamo sve predstavnike smještajnih objekata da nam se pridružite na radionici koja će se održati u  

rnrn

četvrtak, 25.06.2020. s početkom u 18,00 sati 
rnu Domu kulture u Mariji Bistrici (Zagrebačka bb, Marija Bistrica) 

rnrn

Predviđeno trajanje radionice je max. 2 sata. 

rnrn

Prijave na radionicu su obavezne zbog ograničenog broja sudionika te Vas molimo da se prijavite putem obrasca koji se nalazi ispod vijesti, najkasnije do srijede, 24.06.2020.  na e-mail tanja.ivek@visitzagorje.hr. 

rnrn

Provođenje standardizacije odnosno pregledi objekata koji se žele uključiti u projekt bit će u razdoblju nakon radionice te neovisno o sudjelovanju na radionici možete se javiti Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije za uključivanje u standarde. 

rnrn

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sve sudionike molimo da se drže slijedećih uputa:

rnrn

    rn

  • maska za lice – sudionici trebaju doći s maskom na licu (ukoliko ne postoji medicinska kontraindikacija za istu)
  • rn

  • higijena ruku – na ulazu u višenamjensku dvoranu postavit će se sredstvo za dezinfekciju ruku, a sudionici prije ulaska trebaju dezinficirati ruke 
  • rn

  • održavanje razmaka od 2 metra – razmak među sudionicima treba biti najmanje 2 metra kod ulaženja i kretanja dvoranom ili drugim prostorom Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije, neovisno o tome sjedi li se, stoji ili čeka u redu 
  • rn

  • redoslijed ulazaka i izlazaka – potrebno je da sudionici ulaze jedan po jedan na način da prvi koji ulazi zauzima najudaljenije mjesto u dvorani, a prvi izlazi sudionik koji je najbliže vratima. 
  • rn

rnrn

Vidimo se na radionici! 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content