ODRŽANA ČETVRTA RADIONICA ZA IZRADU PLANA RAZVOJA KRAPINSKO- ZAGORSKE ŽUPANIJE 2021.-2027.

04.03.2020.

Dana 27.02.2020. u prostorijama Energetskog centra Bračak održana je četvrta po redu radionica za izradu Plana razvoja Krapinsko- zagorske županije 2021.-2027. Na radionici su sudjelovali članovi Radne skupine koju je imenovao Župan. Radionicu su vodili vanjski stručnjaci, uz pomoć Zagorske razvojne agencije – regionalnog koordinatora za Krapinsko-zagorsku županiju.

rnrn

Na održanoj radionici su se predlagale razvojne mjere kojima će se doprinijeti ostvarenju definiranih ciljeva. Na prošloj radionici članovi radne skupine podijeljeni u tri tematske podskupine odredili su po jedan posebni cilj u područjima gospodarstva, razvoja ljudskih potencijala i unapređenje kvalitete života te prostora, okoliša i prirode koji odgovaraju strateškim ciljevima prepoznatima u strategiji višeg ranga.

rnrn

Članovi radne skupine predlagali su mjere kojima županija i dalje nastavlja sa ulaganjem u konkurentno i održivo gospodarstvo, pametno i inovativno društvo te zaštitu okoliša.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Objavljena INICIJALNA RANG LISTA ZA MJERU 73.13. Potpora javnoj infrastrukturi u ruralnim područjima – nerazvrstane ceste

Saznaj više >

NOVOSTI
Pravilnik o korištenju sredstava Europske unije

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest o zatvaranju Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“

Saznaj više >

Skip to content