Zagorska razvojna agencija ponovno provodi informiranje potencijalnih korisnika o mogućnostima prijave na Natječaj za tip operacije 8.5.2 Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture

14.07.2020.

Zagorska razvojna agencija, kao regionalni koordinator, u sklopu projekta „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“,  javnopravnim tijelima s područja Krapinsko – zagorske županije bez naknade pruža savjetodavnu podršku u pripremi i provedbi razvojnih projekata.

rnrn

Jedna od aktivnosti u sklopu projekta je i informiranje potencijalnih korisnika o okviru europskih strukturnih i investicijskih fondova – predstavljanje planova objave natječaja, kako i gdje pratiti vijesti vezane uz EU fondove, kako se uključiti u aktivnosti javnih savjetovanja te kako prikupiti sve važne informacije vezano za natječaje. S tim će ciljem Zagorska razvojna agencija ponovno održavati besplatne informativne konzultacije s potencijalnim prijaviteljima/korisnicima na Natječaj za tip operacije 8.5.2 Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture iz Programa ruralnog razdoblja 2014. – 2020.

rnrn

Prihvatljivi korisnici su šumoposjednici u skladu sa člankom 14. Zakona o šumama („Narodne novine“, br. 68/2018, 115/2018, 98/2019 i 32/2020) te udruge šumoposjednika, udruge civilnog društva čije je područje djelovanja usmjereno na zaštitu okoliša i prirode i druge pravne osobe koje na temelju zakona imaju javne ovlasti, a čije je područje djelovanja usmjereno na zaštitu okoliša i prirode.

rnrn

Zagorska razvojna agencija poziva sve zainteresirane prijavitelje da se jave na telefon: 049/373-161 ili putem elektroničke pošte na silvija.pavic@zara.hr kako bi dogovorili termin informativnih konzultacija.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
OTVORENE PRIJAVE ZA OVOGODIŠNJI GIRLS CODE CAMP!

Saznaj više >

NOVOSTI
Zatvaranje Pilot projekta Javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Saznaj više >

NOVOSTI
Hrvatska je najuspješnija država u EU u provedbi fonda EU sljedeće generacije

Saznaj više >

Skip to content