Zagorska razvojna agencija provodi informiranje potencijalnih korisnika o mogućnostima prijave na najavljene operacije/pozive za prijavu projektnih prijedloga iz Europskog socijalnog fonda, s ciljem povećanja socijalne uključenosti

20.08.2020.

Zagorska razvojna agencija, kao regionalni koordinator, u sklopu projekta „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“,  javnopravnim tijelima s područja Krapinsko – zagorske županije bez naknade pruža savjetodavnu podršku u pripremi i provedbi razvojnih projekata.

rnrn

Jedna od aktivnosti u sklopu projekta je i informiranje potencijalnih korisnika o okviru europskih strukturnih i investicijskih fondova – predstavljanje planova objave natječaja, kako i gdje pratiti vijesti vezane uz EU fondove, kako se uključiti u aktivnosti javnih savjetovanja te kako prikupiti sve važne informacije vezano za natječaje. U Godišnjem planu objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ iz Europskog socijalnog fonda predviđeni su sljedeći pozivi/operacije s ciljem osnaživanja i povećanja socijalne uključenosti svih skupina društva, a posebice ranjivih skupina te promocije zdravlja i prevencije bolesti:

rnrn

    rn

  • Čitanjem do uključivog društva
  • rn

  • Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza 2
  • rn

  • Podrška programima usmjerenim mladima – faza 2
  • rn

  • Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva – II. Poziv
  • rn

rnrn

Stoga će Zagorska razvojna agencija održavati besplatne informativne konzultacije s potencijalnim prijaviteljima/korisnicima na navedene operacije kako bi saznali sve potrebne informacije vezano za mogućnost pripreme projektnih prijedloga.

rnrn

Prihvatljivi korisnici su organizacije civilnog društva, organizacije civilnog društva u području kulture i umjetnosti, ustanove u kulturi, zaklade, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, obrazovne ustanove koje provode programe osposobljavanja i usavršavanja odraslih, udruženja osoba s invaliditetom, strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu.

rnrn

Zagorska razvojna agencija poziva sve zainteresirane prijavitelje da se jave na telefon: 049/373-161 ili putem elektroničke pošte na tanja@zara.hr kako bi dogovorili termin informativnih konzultacija.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content