RIDE&BIKE Biciklijada u Klanjcu

29.09.2020.

Promoviramo prirodnu i kulturnu baštinu RIDE&BIKE destinacije, bicikliramo u prirodu i družimo se, naravno uz pridržavanje epidemioloških mjera!

rnrn

Projektom RIDE&BIKE II unaprjeđujemo postojeću biciklističku infrastrukturu na području RIDE&BIKE destinacija, koja uključuje i našu Krapinsko-zagorsku županiju! Projektom smo već educirali biciklističke vodiče, definirali smo RIDE&BIKE standarde odnosno uvjete za Bike friendly objekte, uredili smo odmorišta odnosno 5 novih interaktivnih interprerativnih punktova te uz postojeća odmorišta koja smo postavili kroz projekt RIDE&BIKE I i ona koja je postavila Krapinsko-zagorska županija, trenutno imamo 27 punktova za odmor biciklista. Družili smo se na radionicama interpretacije baštine, na radionicama na kojima smo osmisliti Zajedničku strategiju i Akcijski plan dugoročne suradnje RIDE&BIKE destinacije, a sad je došlo vrijeme da se i aktivno družimo i to upravo biciklirajući!

rnrn

I zato ovu godinu koju ćemo zasigurno pamtiti kao COVID-19 godinu, želimo ipak napraviti malo ljepšom ako ništa drugo barem malo aktivnijom! Iskoristit ćemo još te sunčane dane koji nam predstoje i biciklirajući u prirodi jačati naš imunitet! Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite na 5. klanječkoj biciklijadi koja će se ove godine organizirati u okviru projekta RIDE&BIKE II i sufinanciranju Europskog fonda za regionalni razvoj kroz program suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska 2014.-2020.

rnrn

Biciklijadu organizira vrijedan tim Osnovne škole A. Mihanovića Klanjec, održava se u okviru klanječke manifestacije „Zahvale jeseni“, a startamo  u subotu, 3.10. u 13,00 h na Trgu A. Mihanovića!

rnrn

Zbog izazovne godine zahvaljujući COVID-19, molimo da nam se prijavite putem online obrasca.

rnrn

Veselimo se našem zajedničkom jačanju imuniteta i vidimo se u Klanjcu!

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content