Donesena druga Odluka o financiranju projekata u sklopu Poziva “Pridruži se – Aktivni u mirovini“

30.09.2020.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Upravljačko tijelo Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”, nakon provedenog postupka dodjele donijelo je 28. rujna 2020. godine drugu Odluku o financiranju za 45 projekata u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „’Pridruži se – Aktivni u mirovini – Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika“ koji se financiraju sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

rnrn

Cilj Poziva je jačanje organizacija civilnoga društva u području aktivnog starenja i povećanja kvalitete života umirovljenika, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava za 45 projekata obuhvaćenih drugom Odlukom o financiranju iznosi 73.108.869,28 HRK. Tako će u sklopu ovoga Poziva biti financirano ukupno 64 projekta u vrijednosti 98.885.372,62 HRK.

rnrn

Više informacija o Pozivu i druga Odluka o financiranju nalaze se ovdje.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content