EU Kutak za učenje

28.12.2020.

Kako Europsku uniju što više približiti mladima? Naravno, putem interneta. Tako je napravljena i internetska stranica EU kutak za učenje na kojoj se kroz igre, natjecanja i interaktivne knjige na zabavan način uči o Uniji.

rnrn

Materijali su prilagođeni za sve dobne skupine, kako za osnovnoškolce, tako i za srednjoškolce te za različite razine znanja. Učenici na ovoj platformi mogu doznati sve što ih zanima o Europskoj uniji i to besplatno. Materijali za učenje se mogu koristiti u školama, ali i kod kuće te dolaze na svim službenim jezicima EU. Stranica također nudi i informacije o studiranju ili volontiranju u inozemstvu.

rnrn

Što sve stranica nudi, ali i da sami provjerite svoje znanje o Europskoj uniji i naučite nešto novo posjetite https://europa.eu/learning-corner/eu-puzzle_hr.

rnrn

 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content