Informiranje potencijalnih korisnika o mogućnostima prijave na najavljene pozive za prijavu projektnih prijedloga iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020.

17.03.2021.

Zagorska razvojna agencija, kao regionalni koordinator, u sklopu projekta „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“,  javnopravnim tijelima s područja Krapinsko – zagorske županije bez naknade pruža savjetodavnu podršku u pripremi i provedbi razvojnih projekata. Jedna od aktivnosti u sklopu projekta je i informiranje potencijalnih korisnika o okviru europskih strukturnih i investicijskih fondova – predstavljanje planova objave natječaja, kako i gdje pratiti vijesti vezane uz EU fondove, kako se uključiti u aktivnosti javnih savjetovanja te kako prikupiti sve važne informacije vezano za natječaje.

rnrn

S tim će ciljem Zagorska razvojna agencija održavati besplatne informativne konzultacije s potencijalnim prijaviteljima/korisnicima na Poziv u najavi „Podrška programima usmjerenim mladima – faza 2“, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda. Cilj Poziva je poticanje aktivnog socijalnog uključivanja mladih i/ili podizanje razine informiranosti i/ili stvaranje uvjeta za zadovoljenje potreba mladih te jačanje kapaciteta stručnjaka za rad s mladima. Prihvatljivi prijavitelji su organizacije civilnog društva i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

rnrn

Zagorska razvojna agencija poziva sve zainteresirane prijavitelje da se jave na telefon 049/373-161 ili putem elektroničke pošte na jelena@zara.hr kako bi dogovorili termin informativnih konzultacija.

rnrn

Budući da je u najavi i natječaj za Tip operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu (tržnice i ostala društvena infrastruktura), u sklopu Mjere 7 Programa ruralnog razdoblja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Zagorska razvojna agencija održavat će informativne konzultacije za potencijalne prijavitelje/korisnike na ovaj natječaj. Zainteresirani prijavitelji mogu se javiti na telefon 049/373-161 ili putem elektroničke pošte na tanja@zara.hr

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content