SCOPE – Mapiranje organizacija civilnog društva

29.03.2021.

Započela je uspostava tematske mreže iz STEM područja.

rnrn

U sklopu projekta  SCOPE – Znanost spaja ljude provodi se uspostava tematske mreže "STEM kao pokretač društva".

rnrn

Mrežu će činiti predstavnici svih sektora, dok je ovaj upitnik prvi korak ka mapiranju organizacija civilnoga društva koje će se uključiti u mrežu, kao i organizacija koje se ne bave STEM-om kao okosnicom djelovanja, ali vide prostor za suradnju s organizacijama čije je djelovanje usmjereno na STEM.

rnrn

Prvi korak ka mapiranju organizacija civilnoga društva koje će se uključiti u mrežu, kao i organizacija koje se ne bave STEM-om kao okosnicom djelovanja, ali vide prostor za suradnju s organizacijama čije je djelovanje usmjereno na STEM, je ispunjavanje upitnika od strane OCD-ova.

rnrn

Pozivamo Vas da odgovorite na kratki upitnik te doprinesete pokretanju suradnje između organizacija koje se bave STEM-om te uspostavi tematske mreže u STEM području.
rn
rnPodaci prikupljeni ovim upitnikom koristit će se, uz pristanak, za izradu adresara organizacija civilnog društva koje se bave STEM područjem u cilju uspostave mreže te suradnje s drugim dionicima.

rnrn

Upitnik možete pronaći ovdje.

rnrn

 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content