Informativno-edukativna kampanja „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“, Krapina, 8.6.2021.

07.06.2021.

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima bespovratnih sredstava na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

rnrn

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

rnrn

Ovim putem najavljujemo iduće događanje koje će se održati u Krapini,  08. lipnja 2021. godine, u trajanju od 10:30 do 14:15 sati.

rnrn

Kroz ovo informativno-edukativno događanje zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

rnrn

Uzimajući u obzir epidemiološke mjere, događanje možete pratiti preko prijenosa uživo putem interneta.

rnrn

Za više informacija o tome kako sudjelovati u programu molimo posjetite: https://strukturnifondovi.hr/aktivnosti/eu-fondovi-2021-2027-nove-prilike/

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content