Poziv za sudjelovanje na 16. Sajmu udruga KZŽ

08.06.2021.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Na Sajam se pozivaju i predstavnici raznih tijela/povjerenstava/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstva,…). Pozivaju se udruge da broj članova/ica koji će sudjelovati na Sajmu ograniče na makismalno 5 osoba. Sukladno epidemiološkim mjerama moguća je promjena vezana uz broj sudionika/ca koji će sudjelovati na Sajmu.

rnrn

Sajam udruga održat će se u Općini Petrovsko u subotu 26.6.2021. na prostoru igrališta Osnovne škole s početkom u 10:00 sati. Predviđeno trajanje službenog dijela Sajma je do 12:00 sati. Ove godine održat će se i neformalni dio Sajma od 14:00 sati koji će uključivati koncert te će se za sve zainteresirane organizirati društvene igre na otvorenom (npr. odbojka, badmiton i sl.). U slučaju kiše Sajam će biti održan u prostorima Osnovne škole Antuna Mihanovića Petrovsko.

rnrn

U okviru prvog dijela Sajma će biti pripremljen prigodan program koji će uključivati glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga. Prijave traju najkasnije do 17.06.2021., a prijaviti se možete ovdje.

rnrn

16. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s  udrugom Kaj Petrovsko, udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, Bedekovčanskom udrugom mladih i udrugom Mraz uz potporu Općine Petrovsko  i Krapinsko-zagorske županije.

rnrn

 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content