Vodič za financiranja projekata u turizmu

02.07.2021.

Europska komisija objavila je na svojim službenim stranicama digitalni vodič za financiranja projekata u turizmu.

rnrn

Vodič daje upute kako pronaći odgovarajuće financiranje za pojedine programe, pa se tako na jednome mjestu nalaze sve poveznice na relevantne web stranice programa EU kao i pojedinosti o svakome programu.

rnrn

Svi navedeni programi obuhvaćeni su višegodišnjim financijskim okvirom za proračunskog razdoblja 2021. – 2027. i Next Generation EU – Inicijative za oporavak i otpornost od pandemije bolesti COVID-19.

rnrn

Vodič je osmišljen u formi pretraživača, s ponuđenim opcijama gdje prijavitelj (korisnik) bira ono što najbolje odgovara njegovim potrebama te se uz odabir opcija provodi „filtriranje“ i dobiva rezultat, odnosno popis programa koji najbolje odgovaraju pojedinom projektu, kao i detalji o svakome programu i mogućnosti financiranja i dobivanja potpore iz odabranog programa.

rnrn

Vodiču možete pristupiti preko ove poveznice, a možete proučiti i našu uputu o vodiču u prilogu.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content