Zagorska razvojna agencija uvela hibridni način rada

27.08.2021.

Kako bi odgovornim upravljanjem pomogla zaposlenima u usklađivanju privatnog i poslovnog života te omogućila ženama i muškarcima jednake prilike za razvoj Zagorska razvojna agencija uvela je hibridni način rada. Zaposleni u našem timu su dominantno između 31 i 35 godina starosti (62%), a 81% je u dobi od 31. do 40. godine života. Većina djece je predškolske/vrtićke dobi (od 1 do 6 godina) – 67% što je u skladu s generacijskom strukturom zaposlenih. U školskoj dobi je 28% djece, a 5% djece je starije od 18 godina. Mlađe generacije zaposlenih u dobi su osnivanja obitelji. Djeca su još vrlo mlada te su napori zaposlenih u održavanju ravnoteže između privatnog i poslovnog života izuzetno zahtjevi. U tom kontekstu zaposlenima su važni fleksibilni oblici radnog vremena.

rnrn

Uvođenjem fleksibilnog radnog angažmana postiže se maksimum u produktivnosti zaposlenih te se objedinjuje odgovornost prema obitelji i zaposlenim ženama, čime se promiče raznolikost, uključenje i pravičnost.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content