Izbor za najbolji EU projekt – predstavljanje projekta ENTER: Entrepreneurship for Employment

31.08.2021.

Na ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt natječu se čak 32 EU projekta, deset projekata više nego prošle godine. Izbor organizira Jutarnji list, Hrvatska zajednica županija, Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portal Župan.hr, uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

rnrn

Izbor je pokrenut kako bi se kroz prezentaciju uspješnih EU projekata i isticanje njihovog doprinosa i značaja u poboljšanju životnih uvjeta lokalne zajednice, krajnjih korisnika i hrvatskih građana u cjelini, potaknulo još bolje i efikasnije korištenje EU fondova.

rnrn

Pobjednici se biraju u četiri kategorije: Doprinos znanosti i inovacijama; Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici; Doprinos prekograničnoj suradnji, te Doprinos poduzetništvu.

rnrn

U narednim danima i tjednima na internet stranici https://zupan.hr/kategorija/najbolji-eu-projekt/  predstavit će se svi projekti koji su odabrani kao finalisti, uključujući i projekte nominirane od strane Krapinsko-zagorske županije i Zagorske razvojne agencije, nakon čega će, dok stručni žiri bira svoje favorite i pobjednike u četiri kategorije, biti otvorena i posebna platforma na kojoj će i građani moći glasati i izabrati najbolji projekt. Pobjednici će biti proglašeni na Danima regionalnog razvoja i fondova EU koji će se održati krajem rujna u Opatiji.

rnrn

Iz Krapinsko-zagorske županije natječu se čak dva projekta i to oba u kategoriji Doprinos poduzetništvu:

rnrn

    rn

  • projekt ENTER: Entrepreneurship for Employment Zagorske razvojne agencije te
  • rn

  • Poslovno-tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije Krapinsko-zagorske županije.
  • rn

rnrn

31. kolovoza 2021. godine na portalu župan.hr predstavljen je prvi od dva projekta – projekt ENTER:  Entrepreneurship for Employment Zagorske razvojne agencije.

rnrn

Više o projektu ENTER možete pročitati ovdje.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content