PRIJAVI SE U 3. GENERACIJU TECH BOOST PROGRAMA

09.09.2021.

PRIJAVE ZA PREDAKCELERACIJSKI PROGRAM ZA KVALIFIKACIJU ZA AKCELRACIJU U TIJEKU (RUJAN—PROSINAC 2021)

rnrn

Jeste li poduzetnik/budući poduzetnik u ranoj fazi razvoja s inovativnim proizvodom ili uslugom koja koristi tehnologiju? Tražite li načine za poticanje poslovanja i tražite mogućnosti ulaganja za financiranje svoje ideje? Imamo vijesti za vas!

rnrn

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije udružio se s jednim od najboljih europskih akceleratora, Startup Wise Guys, I s vodećom kanadskim inkubatorom, akceleratorom i savjetodavnom tvrtkom Spring Activator kako bi startupima iz Hrvatske donijeli obrazovni alat osmišljen za osnaživanje u ranoj fazi poduzetnicima i pomoći im u razvoju.

rnrn

Pokreće ga EFSE-ova Akademija za poduzetništvo, a podržava ga EU. Cijela serija Tech Boost sastoji se od faza predakceleracije i akceleracije. Program nudi startupu priliku ubrzane akceleracije te da osvoji nagradu od 15.000 eura. Ali tu putovanje još ne završava! Startupi koji budu izabrani za fazu akceleracije imaju priliku prezentirati se investitorima i osigurati mnogo veća investicijska sredstva za svoje poslovanje.

rnrn

Prijave za TECH BOOST PREDAKCELERACIJU (rujan–prosinac 2021) sad su otvorene!

rnrn

Rok za prijavu: 27.09.2021.

rnrn

Rok za selekcijski postupak: 27.09.-30.09.2021.

rnrn

Rok objave odabranih timova: 01.10.2021.

rnrn

PRIJAVI SE SAD: https://lnkd.in/dnjMbKSQ

rnrn

Saznajte više na https://inkubator-kzz.hr/prijavi-se-na-3-tech-boost-program/

rnrn

 

rnrn

rn
rn 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content