GLASANJE JE U TIJEKU – PROJEKT BALTAZAR – FINALIST REGIOSTARS-a

06.10.2021.

Projekt Baltazar pokazuje dobru praksu kako se partnerskim pristupom Krapinsko-zagorske županije, osnovnih i srednjih škola te gradova i općina može napraviti pozitivna promjena u društvu. Ovim višegodišnjim projektom omogućeno je zapošljavanje pomoćnika u nastavi u osnovnim i srednjim školama Krapinsko-zagorske županije s ciljem pomoći u nastavnom procesu za djecu s poteškoćama.

rnrn

Kako su to doživjeli upravo oni – koji godinama aktivno sudjeluju u projektu – pogledajte u inspirativnoj priči na ovoj poveznici –  https://youtu.be/vrVReNEsgxw

rnrn

Vrijednost ovog projekta prepoznala je i Europska komisija, čiji je stručni žiri odabrao upravo projekt Baltazar kao jednog od finalista za nagradu REGIOSTARS 2021 u kategoriji Pravedna Europa: Njegovanje inkluzije i antidiskriminacija.

rnrn

U jakoj konkurenciji borimo se za titulu REGIOSTARS i u tome trebamo Vašu pomoć! Zato glasajte za projekt Baltazar na stranici https://regiostarsawards.eu/ i pomognite nam da naš projekt postane regionalna zvijezda.

rnrn

Na stranici Regiostars-a: https://regiostarsawards.eu/ predstavljeni su svi projekti unutar pojedinih kategorija. Od 76 prijava u kategoriji PRAVEDNA EUROPA, upravo je naš projekt izabran za jednog od 5 finalista te je jedini projekt iz Hrvatske.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
OTVORENE PRIJAVE ZA OVOGODIŠNJI GIRLS CODE CAMP!

Saznaj više >

NOVOSTI
Zatvaranje Pilot projekta Javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Saznaj više >

NOVOSTI
Hrvatska je najuspješnija država u EU u provedbi fonda EU sljedeće generacije

Saznaj više >

Skip to content