Organiziramo ciklus edukativnih radionica na temu Upravljanje projektnim ciklusom

05.11.2021.

Zagorska razvojna agencija provodi projekt „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“, sufinanciran iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt se provodi u razdoblju od 1. travnja 209. godine do 31. prosinca 2023. godine. Projektom se jačaju kapaciteti lokalne i regionalne zajednice za pripremu i provedbu projekata koji doprinose jačanju kvalitete života Krapinsko-zagorske županije. Posredno, podizanjem znanja i kompetencija dionika razvoja Županije, pridonijet će se jačoj financijskoj apsorpciji dostupnih sredstava Europske unije.

rnrn

U sklopu projekta, Zagorska razvojna agencija organizira edukativne radionice namijenjene isključivo zaposlenicima tijela javne vlasti (temeljem javnog poziva za iskaz interesa Regionalnim koordinatorima za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10), na temu „Upravljanje projektnim ciklusom“. Radionice će se provoditi u razdoblju od 22.11.2021. do 13.12.2021. godine online putem aplikacije Microsoft Teams.

rnrn

Prijave će se zaprimati putem online prijavnog obrasca za sudjelovanje do 18.11.2021. godine. Budući da je broj sudionika ograničen, molimo da se prijavi po jedna osoba iz institucije. Prvih 15 zaprimljenih prijava tijela javne vlasti dobit će potvrdu o sudjelovanju na edukativnim radionicama.

rnrn

Za sudjelovanje na online edukacijama potrebno je posjedovanje vlastitog računala.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content