BALTAZAR – posljednji tjedan glasanja – finale REGIOSTARS 2021.

09.11.2021.

Projekt Baltazar ušao je u posljednji tjedan glasanja u finalu nagrade Europske komisije Regiostars Awards za 2021. godinu!

rnrn

U jakoj konkurenciji borimo se za titulu REGIOSTARS i u tome trebamo Vašu pomoć! Zato glasajte za projekt Baltazar na stranici https://regiostarsawards.eu/ i pomognite nam da naš projekt postane regionalna zvijezda. Glasanje traje do 15. studenog 2021. godine.

rnrn

Projektom Baltazar, Krapinsko-zagorska županija provodi dobru praksu aktivnog uključivanja u povećanje socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u osnovnim i srednjim školama na svojem području. Dosad su uz potporu Europskog socijalnog fonda provedena četiri nastavka projekta, a upravo je u tijeku i peti, kojima se osiguravaju pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama. Svojim aktivnostima projekt nastavlja s njegovanjem i promicanjem tolerancije, prijateljstva i inkluzije u društvu potičući djecu da budu samostalniji te pokažu svoje mogućnosti. Time se stvaraju uvjeti za poboljšanje obrazovnih postignuća, uspješniju integraciju djeteta u socijalno okruženje i emocionalno funkcioniranje uz potporu senzibilizirane javnosti. Benefite ovog projekta prepoznala je i Europska komisija, čiji je stručni žiri odabrao upravo projekt Baltazar kao jednog od finalista za nagradu REGIOSTARS 2021 u kategoriji Pravedna Europa: Njegovanje inkluzije i antidiskriminacija.

rnrn

 

rnrn

    rn

  • Potrebno je odabrati kategoriju Fair/Pravedna Europa i kliknuti na srce kod predstavljanja projekta Baltazar. Glasanje ovisi o IP adresi uređaja, pa je s iste IP adrese moguće glasati jednom dnevno. Primjerice, ako ste povezani na školsku wifi mrežu, svaki dan preko nje može glasati samo jedna osoba, ali zato možete dati glas kada ste povezani na drugu wifi mrežu (kod kuće, npr.) ili preko mobilnih podataka na svojem mobitelu.
  • rn

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content