Gostujući seminar na PMF-u: “Iskustvo rada u razvojnoj agenciji”

28.01.2022.

Jučer, 27. siječnja naša Katarina Plancutić gostovala je na Geografskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu na seminaru diplomskog kolegija "Osnove regionalnog i prostornog planiranja" koji vodi izv. prof. dr. sc. Aleksandar Lukić u suradnji s asistentom Ivanom Šiškom.

rnrn

Studentima je prezentirala poslove Zagorske razvojne agencije kao regionalnog koordinatora iz vida strateškog planiranja i pripreme i provedbe razvojnih projekata, što je blisko geografskoj struci i svakako jedna od mogućnosti zapošljavanja nakon studija.

rnrn

"Mislim da je povezivanje sektora obrazovanja s tržištem rada iz prve ruke odlična praksa jer smo prošli kroz konkretna pitanja i kao bivšoj studentici izuzetno mi je drago što sam mlađim kolegama na ovaj način mogla prenijeti svoje iskustvo rada u ZARI." kaže Katarina te se uime cijele agencije zahvaljuje na pozivu i uspješnoj suradnji.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content