Javno savjetovanje i predstavljanje Interreg programa Slovenija-Hrvatska 2021.-2027.

01.02.2022.

Program suradnje INTEREG V-A Slovenija-Hrvatska glavni je dokument koji postavlja okvire za prekograničnu suradnju Slovenije i Hrvatske u financijskoj perspektivi 2021. do 2027. godine. Prekogranična suradnja ima za cilj riješiti zajedničke izazove identificirane u pograničnom području te iskoristiti skriveni potencijal za rast u pograničnom području istovremeno poboljšavajući proces suradnje u svrhu usklađenog razvoja Europske unije. Zato je ovaj program važan strateški dokument, a oblikuju ga ključni dionici, korisnici i stručnjaci.

rnrn

Skupina stručnjaka je u procesu izrade novog Interreg Programa izradila Teritorijalnu i socio-ekonomsku analizu te Tematske strateške smjernice programa. U siječnju 2022. godine izrađen je Nacrt Interreg Programa Slovenija-Hrvatska 2021. – 2027. i Metodološki dokument.

rnrn

Glavna svrha savjetovanja i uključivanja sudionika jest informiranje o izrađenom Programu te prikupljanje informacija o interesima i stavovima, idejama i stručnim mišljenjima kako bi se stvorio prostor za inovativna rješenja te kako bi se pravodobno otklonili mogući nedostaci. 

rnrn

Ispunjavanju online upitnika možete pristupiti putem obrasca: https://sprw.io/stt-219264

rnrn

 

rnrn

Sudjelujte i na online radionici za predstavljanje programskih smjernica i ciljeva Interreg programa koja će se održati:

rnrn

    rn

  • u srijedu 16.2.2022. od 9.00 do 11.00. na hrvatskom jeziku – prijave putem poveznice: https://sprw.io/stt-238ea9
  • rn

rnrn

 

rnrn

Više informacija dostupno je OVDJE.

rnrn

 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content