Sastanak Vijeća Saveza Alpe Jadran

10.03.2022.

U Varaždinu, 09. ožujka 2022. održan je sastanak Vijeća Saveza Alpe Jadran na kojemu je Varaždinska županija predala zasjedanje austrijskoj pokrajini Štajerskoj.

rnrn

Na sjednici Vijeća okupili su se predstavnici članica Saveza Alpe – Jadran: austrijskih regija Koruške i Štajerske, predstavnici mađarske županije Vas, kao i predstavnici hrvatskih županija, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Istarske, Primorsko-goranske, domaćina, Varaždinske županije, kao i nove članice, Zagrebačke županije, dok je Turistička zajednica Zagrebačke županije primljena kao pridruženi član.

rnrn

Naša Tanja održala je prezentaciju u ime ZARE kao voditelja tematske radne skupine za cjeloživotno učenje. Tako smo koordinirali webinar i online debatu na temu obrazovnog sustava u vremenima novih okolnosti.

rnrn

Tri su teme definirane kao ključne preporuke u WhitePaperu koji usvaja Vijeće Saveza: obrazovanje, kultura i civilna zaštita.

rnrn

Više na poveznici.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Objavljena INICIJALNA RANG LISTA ZA MJERU 73.13. Potpora javnoj infrastrukturi u ruralnim područjima – nerazvrstane ceste

Saznaj više >

NOVOSTI
Pravilnik o korištenju sredstava Europske unije

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest o zatvaranju Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“

Saznaj više >

Skip to content