Studentska praksa u ZARI kao primjer društveno odgovornog poslovanja

16.03.2022.

Sudjelovanje mladih u društvenim i ekonomskim procesima važan je čimbenik stabilnosti pojedinog društva. Kako bi podigla razinu svoje društvene odgovornosti, Zagorska razvojna agencija poduzima određene aktivnosti u cilju davanja svog doprinosa za osnaživanje mladih kao budućih dionika na tržištu rada i njihovoj lakšoj integraciji na tržište rada.

rnrn

Mihaela je studentica Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu i s nama je kroz cijeli ožujak na odrađivanju studentske prakse. Njezina mentorica Tanja iz Odjela za strateško planiranje i razvojne projekte usmjerava ju u primjeni naučenih znanja i usavršavanju vještina u obavljanju konkretnih zadataka te smatramo da je studentska praksa obostrano korisna, kako za studente, tako i za poslodavce. 

rnrn

Svojevrsna win win situacija očitava se u tome da djelatnici dobivaju direktnu pomoć i mogućnost dijeljenja svojih stručnih znanja u vidu mentoriranja, a studenti dobivaju priznato radno iskustvo i povratnu informaciju o mogućnostima napretka. U okviru društveno odgovornog poslovanja nastavljamo i dalje razvijati sustav studentske prakse jer se u povratnim odgovorima studenata pokazalo da rezultira lakšim ulaskom na tržište rada i ostvaruje prednost u zapošljavanju kod budućih poslodavaca. Mihaela i Tanja, sretno dalje! 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content