Suradnja Zagorske razvojne agencije i Sveučilišta VERN

18.03.2022.

Sudjelovanje mladih u društvenim i ekonomskim procesima važan je čimbenik stabilnosti pojedinog društva. Kako bismo podigli razinu svoje društvene odgovornosti, poduzimamo razne aktivnosti u cilju davanja svog doprinosa za osnaživanje mladih kao budućih dionika na tržištu rada i njihovoj lakšoj integraciji na tržište rada. 

rnrn

Zagorska razvojna agencija i Sveučilište Vern imaju sklopljen sporazum o suradnji i temeljem tog sporazuma do sad smo proveli studentske prakse te sudjelujemo na njihovom projektu „Tvrtka partner“ na nastavi kolegija Strategijsko upravljanje, na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Računovodstvo i financije.

rnrn

rnJučer, 17. ožujka, održana je online prezentacija predstavnika ZARA-e studentima, koji će tijekom ovog semestra s doc. dr. sc. Jadrankom Ivanković razrađivati definirani projektni zadatak za rebranding marketinške strategije agencije. Puno uspjeha svim uključenima!

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Otvorene su prijave za Godišnje Hrvatske turističke nagrade 2024.

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljen je popis odabranih projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda

Saznaj više >

NOVOSTI
Demografske mjere jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content