Poziv na informativni dan povodom 1. poziva za Interreg Europe 2021. – 2027.

28.03.2022.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Interreg Europe, poziva vas na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

rnrn

Cilj prvog poziva u novom programskom razdoblju je ponuditi širok tematski raspon za najveći mogući broj zainteresiranih partnera. Vrijednost poziva iznosi oko 130 milijuna eura iz EFRR-a uz stopu sufinanciranja do 80%.

rnrn

 

rnrn

Prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga programa međuregionalne suradnje Interreg Europe otvara se 5. travnja  te traje do 31. svibnja 2022., 12 sati po Pariškom vremenu. 

rnrn

Informativni dan održat će se 4. travnja 2022. godine u virtualnom formatu s početkom u 09:00 sati (tehnička provjera od 08:30 sati).

rnrn

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u događanju, molimo vas da do 01. travnja 2022. popunite online prijavni obrazac. Svim registriranim sudionicima će dan prije događaja biti poslana poveznica za sudjelovanje.

rnrn

Dnevni red možete preuzeti OVDJE.

rnrn

Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na događanju možete se obratiti Nacionalnoj kontakt točki: pavle.plamenac@mrrfeu.hr.

rnrn

 

rnrn

Više informacija dostupno je OVDJE.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content