Konferencija “Poslovna suradnja o plavom rastu u Europi”

11.04.2022.

Innovation Norway i partneri vas pozivaju na hibridni događaj: poslovna suradnja na plavom rastu u Europi. Događaj će okupiti tvrtke, klastere, istraživače, kreatore politika i druge dionike iz 12 zemalja Europe u Ateni u Grčkoj od 11. do 12. svibnja 2022.

rnrn

Organizatori pozivaju 180 predstavnika sektora plavog rasta iz 12 partnerskih zemalja: Bugarska, Hrvatska, Estonija, Grčka, Island, Latvija, Litva, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska i Slovačka.

rnrn

Sudionici će biti odabrani na temelju 'izraza interesa' u svakoj zemlji. Troškovi će biti pokriveni paušalnim iznosom. Prvi rok za prijavu je 1. travnja 2022. godine. Prijava za online sudjelovanje u ovom događaju odvija se na B2Match platformi za online povezivanje. Kada se registrirate, kreirate profil i dobivate pristup svim profilima registriranim iz cijele Europe. Možete pregledavati profile i rezervirati B2B sastanke s relevantnim partnerima. 

rnrn

Link za registraciju i detaljne informacije potražite OVDJE.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Predsjednik VRH Andrej Plenković i ministar Marin Piletić uručili ugovore u okviru Poziva “Zaželi” vrijedne više od 58 milijuna eura

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
OBAVIJEST O II. IZMJENI POZIVA na dostavu projektnih prijedloga “Obnova javne kulturne infrastrukture”

Saznaj više >

Skip to content