Odluka o odabiru projekata za financiranje prema Programu podrške brdsko-planinskim područjima u 2022. godini

12.04.2022.

Povjerenstvo je izvršilo sve procedure propisane Programom te je u Izvješću o procjeni – Prijedlog za odabir predložio projekte za financiranje u 2022. godini prema Programu podrške brdsko – planinskim područjima. Listu prijedloga za odabir čine najboljevrednovani projektni prijedlozi, a broj projekata i iznos financiranja utvrđeni su u skladu s raspoloživim sredstvima Programa i podnijetim zahtjevima za financiranje.

rnrn

Podnositeljima zahtjeva kojima su odobrena sredstva za financiranje projekata prema Programu podrške Brdsko – planinskim područjima u 2021. godini, a koji odobrena sredstva do trenutka donošenja ove odluke nisu realizirali, sredstva će se dodijeliti nakon što realiziraju odobrena sredstva iz 2021. godine, a najkasnije do 30. rujna 2022. godine. Sredstva za provedbu Programa osigurana su u " Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2022. godinu i projekcijama za 2023. i 2024. godinu", aktivnost – Razvoj brdsko – planinskih područja.

rnrn

U okviru programa iz Krapinsko-zagorske županije odobrava se financiranje projekata : Općina Stubičke Toplice, Općina Đurmanec, Općina Novi Golubovec, Općina Budinšćina, Općina Hum na Sutli i Općina Lobor.

rnrn

Odluku možete preuzeti OVDJE.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Predsjednik VRH Andrej Plenković i ministar Marin Piletić uručili ugovore u okviru Poziva “Zaželi” vrijedne više od 58 milijuna eura

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
OBAVIJEST O II. IZMJENI POZIVA na dostavu projektnih prijedloga “Obnova javne kulturne infrastrukture”

Saznaj više >

Skip to content