Održana grupna rasprava u sklopu EU projekta Start-up nacija

26.04.2022.

U ponedjeljak 25.4.2022. u 13.00 sati, u Poslovno-tehnološkom inkubatoru KZŽ u Krapini održana je grupna rasprava u sklopu EU projekta Start-up nacija.

rnrn

Teme grupne rasprave bile su stvarne potrebe start-up-a, samozapošljavanja i poduzetništva u Krapinsko-zagorskoj županiji, a namijenjena je organizacijama civilnoga društva, te javnom i privatnom sektoru.

rnrn

Na raspravi su sudjelovali predstavnici sljedećih institucija: Krapinsko-zagorska županija, Hrvatski zavod za zaposljavanje – područna služba Krapina, Obrtnička komora Krapinsko zagorske županije, Grad Zabok, Poduzetnički centar KZŽ i Zagorska razvojna agencija. U ime Zagorske razvojne agencije sudjelovale su ravnateljica Karolina Barilar i zamjenica ravnateljice Ivana Šalković. 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content